David_Villa7 Administrator
Mesaje : 118 Euro : 373 Multumiri : 0 Data de inscriere : 24/06/2012 Varsta : 32 Localizare : Colceag, Prahova, Romania, Europa, Terra, Calea Lactee, Univers Detinator Steam : Nu
| Subiect: Petru Potopeanu Mier Iul 04, 2012 7:15 am | |
| - Cum te numesti, Domnule ? - Petru Potopeanu. - Si ce lucrezi ? - Prepar pesti pentru pulverizat. - Bine, dar ce anume operatii faci ? - Pun pestele pe placi, potrivesc placile pe plite, pregatesc patru putini pentru pestele prajit, pulverizez pasta produsa, pun pe pungi. - Dar de ce vorbesti numai cu "P"? - Poftim ? - De ce vorbesti numai cu "P"? - Pentruca pot pronunta pe P perfect perceptibil. - Ei, asta e acum ! Pun ramasag ca la intrebarile mele vei gresi. - Primesc. - Pe cit ? - Pun prinsoare pe patru poli ! - S-a facut. Spune-mi ce-ti place sa maninci ? - Peste, pastravi, plachie, potirnici, prepar piftie piperata, pirjoale, pastrama, papricas, papanas, porumbei, pui pane. - Si ce vin bei ? - Pinot, pelin, porto. - Si ce desert ? - Placinte, prajituri, pepene, prune, pere, portocale, piersici. - Dar inghetata obisnuesti ? - Putin profiterole, parfait ( parve..). - Spune-mi cum iti petreci timpul liber ? - Primavara prefer plimbarile pe potecile padurilor, prin parcuri. - Dar vara ? - Pescuiesc. - Si iarna ? - Patinez. - Te pomenesti ca poti sa-mi spui o poezie cu litera "P"? - Pot. - Asta nu o mai cred. Spune-o !
- POEZIA POETULUI PETRU POTOPEANU:
* "Prin pustiuri, peste pietre,* * Pasari, pilcuri pribegesc,* * Parasindu-si puii proprii* * Pe pamintul parintesc.* * Prima pasare, pilotul,* * Plescaia puternic pliscul,* * Patina privind pamintul,* * Pajistea, padurea, piscul."*
- Bine ! Spune-mi textual ce i-ai spus nevestei cind ai plecat ? - Paraschiva papusico, pentru prinz presara putin patrunjel pe potirnichi. Pa! - Vad ca am pierdut. - Pardon, platesti patru poli pentru pierderea pariului. - Platesc. - Pune paralele pe portofel. - Inca o intrebare. - Poftim? - Ce adresa ai matale ? - Prelungirea Popa Petre 4, parter, plecind prin Pingari, peste pod. | |
|