NightLife Community
Bine ati venit pe la noi pe forum

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va INREGISTRATI daca sunteti deja membru CONECTATI-VA.
Inainte de a va INREGISTRA cititi regulamentul va rugam!
--Echipa NightLife--
NightLife Community
Bine ati venit pe la noi pe forum

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va INREGISTRATI daca sunteti deja membru CONECTATI-VA.
Inainte de a va INREGISTRA cititi regulamentul va rugam!
--Echipa NightLife--

NightLife Community este o comunitate in cautare de servere de Couner Strike 1.6, Counter Strike Source, Counter Strike Global Offensive, Sa:MP si Half-Life. Noi mai suntem in cautare de staf.

Plangere dark.traget

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Darth
Membru
Membru

Mesaje Mesaje : 2
Euro Euro : 15
Multumiri Multumiri : 0
Data de inscriere : 23/06/2012

Plangere dark.traget Empty
MesajSubiect: Plangere dark.traget   Plangere dark.traget Icon_minitimeVin Iun 29, 2012 9:30 am

Eu ieri nici nu aveam acces la respawn mincinosilor!L-ati bagat pe pbs in grove si mi-am dat teleport la voi sa va spun sa faceti testele,apoi am vazut ca deja le faceati,mi-am cerut scuze,si am ramas ca daca imi dadeam iar teleport nu vedeam,si tu m-ai impuscat,dupa aia mi-a cerut killer.elite ajutor(m-a intrebat de unde se inchiriaza masini)si tu ai venit in timp ce ii aratam si m-ai atacat!dupa aia m-ai injurat!
dovezi:am niste poze
vinovat:dark.traget
Sus In jos
Dante96
Membru
Membru
Dante96

Mesaje Mesaje : 0
Euro Euro : 33
Multumiri Multumiri : 0
Data de inscriere : 19/06/2012
Varsta Varsta : 28
Localizare Localizare : Buzau

Plangere dark.traget Empty
MesajSubiect: Re: Plangere dark.traget   Plangere dark.traget Icon_minitimeVin Iun 29, 2012 5:13 pm

Hai Darth ca si tu mai exagerezi... si tu folosesti prea mult clear chat si teleport... si nici nu ai facut postul unde trebuie
Sus In jos

Plangere dark.traget
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Plangere Darth
» Plangere Dante
» Plangere Darth
» [Model]Plangere Lider
» [MODEL] PLANGERE CIVIL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum