NightLife Community
Bine ati venit pe la noi pe forum

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va INREGISTRATI daca sunteti deja membru CONECTATI-VA.
Inainte de a va INREGISTRA cititi regulamentul va rugam!
--Echipa NightLife--
NightLife Community
Bine ati venit pe la noi pe forum

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va INREGISTRATI daca sunteti deja membru CONECTATI-VA.
Inainte de a va INREGISTRA cititi regulamentul va rugam!
--Echipa NightLife--

NightLife Community este o comunitate in cautare de servere de Couner Strike 1.6, Counter Strike Source, Counter Strike Global Offensive, Sa:MP si Half-Life. Noi mai suntem in cautare de staf.

Mai multe idei

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Bex
Membru
Membru
Bex

Mesaje Mesaje : 2
Euro Euro : 27
Multumiri Multumiri : 0
Data de inscriere : 26/06/2012
Varsta Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti

Mai multe idei Empty
MesajSubiect: Mai multe idei   Mai multe idei Icon_minitimeMier Iun 27, 2012 12:02 pm

Am câteva propuneri:

1. Ar fi bine pentru dezvoltare să se cumpere un domeniu + host. Aş putea să le iau eu, da' pentru asta tre' să mai discutăm. Mă contactaţi pe privat (am ID-ul de mess la profil).

2. Faceţi ca liderul Hitman să poată îndeplini contracte (să-şi poată da singur givehit), pentru că, ok, e lider, da' e lider Hitman, deci e Hitman, iar Hitmanii fac contracte, deci liderul de ce n-ar putea face contracte? E ilogic. În plus, ce-ar trebui eu să fac? Doar să mă plimb? Nu, sunt Hitman, tre' să fac contracte.

3. Ar mai trebui băgate nişte case, de preferat de level 3.

4. Unele maşini din parcarea de lângă bancă ar trebui schimbate. De exemplu, nu cred că va cumpăra cineva vreodată Washington, Oceanic, tractoare şi camioane, seriously...

5. Daţi drumu' la misiuni, să mai scadă monotonia... e cam plictiseală.
Sus In jos
Cobra190
Membru
Membru

Mesaje Mesaje : 1
Euro Euro : 25
Multumiri Multumiri : 0
Data de inscriere : 24/06/2012

Mai multe idei Empty
MesajSubiect: Re: Mai multe idei   Mai multe idei Icon_minitimeMier Iun 27, 2012 9:56 pm

Thumbs Up sunt bune ideile pentru server
Sus In jos

Mai multe idei
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Aveti Idei de evente, sau sistem de eventuri?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
NightLife Community :: Servere publice :: Idei pentru server-
Mergi direct la: