Bex Membru
Mesaje : 2 Euro : 27 Multumiri : 0 Data de inscriere : 26/06/2012 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Cerere leader Hitman Mar Iun 26, 2012 2:50 pm | |
| » Date OOC: Cristi » Date IC: Bex » Vârstă: 15 » Level: 2 » Licenţe: driving şi passport. Imi trebuie level 3 ca sa pot să transfer banii pentru a cumpăra licenţele. DEFINIŢII » CDM: Car Death Match. Când omori cu maşina. » CK: Character Kill. Atunci când un admin îţi şterge sau blochează contul. » TDM: Team Death Match. Când omori în echipă. » DM: Death Match. Când omori un jucător fără un motiv întemeiat. » CS: Car Surfing. Când stai pe o maşină ce se află-n mişcare. » PG: Power Gaming. Practicarea unui lucru ce nu poate fi făcut în realitate. » RK: Revenge Kill. Când un jucător te omoară, te respawnezi şi te duci să-l omori înapoi. » MG: Meta Gaming. Când foloseşti informaţii OOC în situaţii IC.
Ultima editare efectuata de catre Bex in Joi Iun 28, 2012 5:17 am, editata de 1 ori | |
|
Giuseppe_Salvatore Administrator
Mesaje : 63 Euro : 454 Multumiri : 0 Data de inscriere : 18/06/2012 Varsta : 34 Localizare : Targu-Jiu, Gorj, Romania, Europa, Calea Lactee, Univers Detinator Steam : Da
| Subiect: Re: Cerere leader Hitman Mier Iun 27, 2012 6:57 am | |
| | |
|